Tepertős palacsinta

Tepertős palacsinta


TEPERTŐS PALACSINTA

HOZZÁVALÓK:
- 2 tojás
- 1 bögre rizsliszt
- kapor
- 2 bögre szódavíz, vagy kókusztej, rizstej
- 1 tasak sütőpor
- 1 teáskanál eritrit
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál olvasztott zsír
- 1 gerezd fokhagyma
- 20 dkg tepertő törmelék
ELKÉSZÍTÉSE:
A kaprot mosd meg és vágd apróra. A tojásokat tedd egy tálba, sózd meg és robotgéppel verd fel, tedd bele az eritritet és keverd tovább. Add hozzá a szódavizet. A lisztbe keverd bele a sütőport és kavard hozzá lassan. Amikor tészta állagú, tedd bele a tepertő törmeléket a kaprot és a zúzott fokhagymát. Egy forró serpenyőbe tégy egy kevés zsírt és süsd ki a palacsintákat a megszokott módon. Ha szeretnéd megtöltheted ízlés szerint.
Jó étvágyat! ????????

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »