Reishi & Cordyceps


Reishi (Ganoderma lucidum, Ling yhi)

A Reishi vagy Ganoderma a világ leghíresebb gyógygombája, amelyet a kínaiak és a japánok több mint 2000 éve tisztelnek. "A halhatatlanság gombájának, a nagy immun-, lelki és szellemi védőgombának" nevezik, rendkívül ritka, a Távol-Keleten a betegségek széles körének csodálatos gyógyítására szolgáló hatékonyságáról ismert.

Japánban ezt a gombát felvették a rákellenes kezelések listájára, mivel kimutatták, hogy: gátolja az angiogenezist, az áttétképződést, apoptózist (a rákos sejtek elhalását) idézi elő. A Reishi jótékony hatásai azonban nem állnak meg a ráknál, hanem pozitív hatással van a vérkeringésre, a koleszterinszintre és a vércukorszintre, valamint a belső szervek öregedési folyamatára. Védő hatással van a májsejtekre, segíti a hormonok egyensúlyát, hozzájárul az idegsejtek regenerációjához, kivételes méregtelenítő, antiallergiás, antibakteriális, parazitaellenes, vírusellenes hatása van.

A fehérjék, vitaminok és aminosavak, poliszacharidok, triterpének, zsírsavak és alkaloidok mellett a Reishi gazdag a béta-glükánok különböző formáiban, amelyek rákellenes és immunmoduláló hatásukról ismertek.

A poliszacharidok szerves béta-glükán anyagok, amelyekről klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy aktiválják az immunrendszer rákellenes védekező komponenseit.

Hatóanyag-összetételének köszönhetően a Reishi ma már az orvosi világ által elismert, hogy hatékonyan fokozza a szervezet egészségét, és képes fenntartani a magas tónust és az általános jó egészségi állapotot.

Cordyceps

A kínai lárvagomba, más néven Cordyceps Sinensis a Tibeti-fennsík zöld mocsarában terem.

A hagyományos kínai orvoslás szerint nagyszerű eredményeket értek el a következőkben: az életenergia helyreállítása, a test tonizálása és gyógyítása, az öregedés megállítása, a szexuális funkciók támogatása férfiaknál és nőknél egyaránt, az impotencia kezelése, a memória és az alvás javítása, a funkciók helyreállítása: vese (krónikus veseelégtelenség), tüdő (hörghurut, hörgőasztma), szív (artériagyulladás, ischaemia, szívelégtelenség), máj (hepatitis, cirrózis), cukorbetegség, érelmeszesedés, tromboflebitis megelőzése és kezelése, immunbetegségek megelőzése és kezelése, betegek gyors gyógyulása.

Gazdag összetétele: fehérjék, aminosavak, szénhidrogének, zsírok, nyersrostok, kordicemin, kordicepin (dezoxiadenozin) és kordicepinsav (D-mannit), makroelemek (kálium, nátrium, kalcium), mikroelemek (vas, magnézium), vitaminok (A, D, E, K), több mint 80 ferment, a gombát a túlhajszolt embereknek ajánljuk, vagy azoknak, akik javítani szeretnék az immunrendszerüket.

Az alkalmazás módja:

Napi 2 kapszula: 1 kapszula Cordyceps reggel és 1 kapszula Reishi este.

Termékkód: 3069

Tagi ára: 23,37 

Mennyiség: 2 x 30 kapszula

Ingyenes regisztrálás után itt tud rendelni:

http://bluediamond.ro/invitatie/1117476.01/D
Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségMagazinja cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »