Pikkelysömör


Múló pikkelysömör - csak a Reg-enor kúrával sikerült!

A dunaalmási G. Anita döbbenetes beszámolójában mutatja meg, hogy igenis van kiút ebből az önbizalmat romboló, viszketős állapotból.
"A PIKKELYSÖMÖR nagyon sok ember életét keseríti meg. Tudjuk, hogy a Reg-Enor nem egy fogyókúrás szer, hanem egy méregtelenítő kúra, mely közel 80 féle betegségben hozhat javulást a méreganyagokat kiürítésével, az epetermelés fokozásával, a Reg-enor ital és a máj segítségével.
A pikkelysömör (psoriázis) diagnosztizálása után mély sóhaj kíséretében tárják szét karjukat a hivatalos orvoslás szakemberei. Aki volt már ebben a helyzetben szenvedő alanyként, mindezt meg tudja erősíteni. Elvileg ugyanis nincs rá hatékony gyógymód, csak a tünetcsökkentés a cél hivatalosan.
Idegeskedés? Genetika?
Történt ugyanis úgy három évvel ezelőtt, hogy gyanús folt jelent meg a lábamon, ami ráadásul vörös mivolta mellett erősen viszketett is. Jött a bőrgyógyász klasszikus mondata a gyógyíthatatlan-ságról, s arról, hogy ezzel bizony együtt kell élni, legfeljebb a tünetek csökkenthetők, de úgyis visszajönnek. Az okokat illetően csak annyit tudott meg, hogy az idegeskedés miatt jött ki. Felmerülhet a kérdés: akkor a mai, stresszes világunkban miért nem mindenki „pikkelyes”? Erre is volt egy „megnyugtató” ütőkártya: benne van a genetikában.
Még rosszabb lett…
A táskámban pedig egy szteroidos krém került a doktor javaslatára, mint egyetlen, enyhülést hozó átmeneti megoldás, az. S valóban, először tünedezni kezdett, ám korai volt az öröm, mert nemsokára egyre több helyen jött vissza, újult erővel! Így aztán a fejes fejbőrt és a füleket is megtámadta egyre több bosszúságot és lassú kétségbeesést okozva. S mintha a bőröm is vékonyodott volna a kenőcs hatására…
Reg-Enor, a hitet adó
S mivel a fehér köpenytől útmutatást nem várhattam („semmilyen lehetőség nincs a gyógyulásra, ezzel együtt kell élni”), igyekeztem alternatív lehetőségek után nézni. Egy lúgosító kapszula is hozott némi javulást, de kérészéletű volt, s a fürdőkről is lebeszélték. Ám nem törődtem bele a „megváltozhatatlanba”, ezért folyamatosan kerestem, míg rá nem találtam a Reg-Enorra. Számos előadást néztem, hallgattam meg, s nagyon tetszett a magyar feltaláló, Szabó Szigfrid ismeret terjesztően szakmai, mégis nagyképűség nélküli stílusa.
Nyáron (figyelem, a legcsábítóbb gyümölcskorszakban!) kezdtem a kúrát, amelyről röviden csak annyit, hogy egyáltalán nem volt nehéz tartani az étrendet. Nem, mert eleve felkészültem, s egyébként sem vagyok édesszájú.
Dolgozik a termék és a szervezet
Azért ne gondoljátok, hogy megpróbáltatás nélküli volt az év utolsó harmada! A második hónap elejétől ugyanis durvulni kezdtek a tünetek. Még csúnyábbak, égően vöröslőek lettek a foltok, ami gyulladást is jelez, és ha lehet, még jobban viszkettek. Javaslatom: Ilyen esetben jó zsíros krémmel kenegessük, a Biocom kínálatában lévő Shea-vajas termékkel. Ám tisztában voltam vele, hogy a tünetek átmeneti erősödése jó jel, hisz működik a termék, dolgozik a szervezet, megy a méregtelenítés. Így nagyon tudatosan folytattam a kúrát.
Folt volt, folt nincs...
S láss csodát: háromhétnyi kemény időszakot követően lassú javulásnak indultak a bőrelváltozások, s a negyedik hónap elejétől látványosan felgyorsultak a folyamatok. Most, négy hónap elteltével ott tartok, hogy a fejbőrről, a szemöldökök közötti helyről, valamint a fülekből teljesen, nyomtalanul (!) eltűntek az ott éktelenkedő, viszkető foltok, s a lábamon is már csak a körvonalak látszanak enyhén, a régebbi, beteg területeken pedig friss, egészséges bőr jelent meg! Elmondhatatlan öröm ez egy fiatalos, kisgyermekes anyukánál, ami által az énképem is oly szépen gyógyul, mint a psoriázisom.
Kellemes mellékhatások: fogyás, mosdóba járás
S ez még nem minden! A Reg-Enor egyébként is hozta a formáját, mert (ez esetben valóban mellesleg) nyolc kilót fogytam az elmúlt időszakban. S úgy tűnik, egy másik, évtizedes problémára is enyhülést hozhat: a székrekedésre.
Mára már tudom, hogy ez, mármint az ilyenfajta méregtelenítés hiánya is lehet a problémák okozója, így nagyon örülök annak, hogy duplájára tudtam növelni a megkönnyebbülést hozó alkalmak számát hetente, ráadásul a korábbi, esti szennaleveles támogatások nélkül. Csak a Reg-Enor!
S ha valakiben (akár érintettben) felmerül a kérdés, hogy szedtem-e még valamit e mellett, a válasz egyértelmű: nem!
Arra a kérdésre pedig, hogy működik-e a Reg-Enor, és egyébként könnyen megtanulható, változatos étkezést (és nem koplalást…) nyújtó étrendje, a válasz egyértelműen: IGEN!
Remélem, egyre több emberhez jut el a Reg-Enor híre, hogy megszabadulhassanak pl. a pikkelysömör kellemetlenségeitől, gyógyírt kaphassanak egyéb más betegségeikre!"
G. Anita 
 
 

Kipróbálod?

 

Szeretnél nagyker áron hozzájutni? Nincs még kedvezményes kódod?

Írjál, küldöm a 20% kedvezményt adó kódot és ha kell segítek a rendelésben is!

Email címem: levaidieta@gmail.com


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »