Noni Juice Tahiti 100%-ban Bio

Noni Juice Tahiti 100%-ban Bio


Mi az a NONI A TAHITIBÓL?

A MORINDA CITRIFOLIA egy cserje/fa, Polinéziában NONI, NONO vagy NONU néven ismert.

A NONI iránti érdeklődés Nyugaton már évek óta felébredt, de a terméseket, sőt a leveleket is évszázadok óta használják a hagyományos polinéz gyógyászatban.

          A Morinda citrifolia fák bőségesen nőnek (főleg vadon), és gyakorlatilag mindenhol Polinéziában. Ideális körülmények között nőnek Tahitin és 120 szigeten, távol a modern szennyezett területektől, egész évben, ahol tökéletes az időjárás és a termékeny vulkáni talaj gazdag ásványi anyagokban.

          A napon érett gyümölcsöket kézzel szedjük, mossuk és nagy hordókba gyűjtjük.

A gyümölcs súlya miatti nyomás hatására a lé automatikusan kivonásra kerül. Ezt a levet ezután csak leszűrjük. Tehát egy egyszerű és hagyományos eljárás, technikai kezelés nélkül. Ezen túlmenően a NONI DE TAHITI gyümölcslevekhez csak tanúsított bio eredetű (a Certisys BE - BIO - 01 által ellenőrzött ) gyümölcsöket használnak.

          A tiszta NONI gyümölcslevet hagyományosan a szigeteken használják természetes antibiotikus, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A NONI erős antioxidáns is.

            A noni italt több mint 2000 éve használják gyógyításra Polinéziában, Kínában és Indiában. A korai kutatások szerint a TAHITIAN NONI JUICE fogyasztása jótékony hatással van az immunrendszerre. A gyümölcsök királyának is nevezett, 18 aminosavat, számos vitamint és ásványi anyagot (pl. nátrium, kálium, vas, mangán, illetve magnézium) tartalmaz, amelyek kiegészítik a szervezet vitamin- és ásványianyag-szükségletét. Ezeken kívül speciális biológiailag aktív anyagokat is tartalmaz, amelyek felgyorsítják a sejtek közötti tápanyagcserét, így a sejtek regeneráló hatását fejtik ki, amelyek az egész szervezetben hatnak. 

A xeronin jelentősége az emberi szervezetben.

         Az emberi szervezet kis mennyiségű proxeronint tartalmaz, de amíg a szervezet egészséges és egyensúlyban van, addig ez nem jelent problémát. Az életkor előrehaladtával, a stressz vagy bármilyen érzelmi vagy biológiai agresszió hatására a proxeronin mennyisége csökken. A betegek és a nagyon aktív életet élők szervezetében a fehérjék szintén fokozott aktivitásnak vannak kitéve. Mert több xeroninra van szükségük ahhoz, hogy megbirkózzanak a felgyorsult anyagcserével. De a szervezet csak akkor képes több xeronint szintetizálni, ha rendszeresen több proxeronint kap. Ha ezt az igényt nem elégítjük ki, a szervezet fehérjéi nem tudják ellátni funkcióikat, ami egyensúlyhiányhoz, kimerültséghez és végső soron betegségekhez vezet. A noni segít az úgynevezett T-sejtek termelésében az immunrendszerben. Ezek a sejtek fontos szerepet játszanak a betegségek leküzdésében. Erősíti az immunrendszert, beleértve a makrofág sejteket és a limfocitákat, amelyek az emberi szervezet védekező mechanizmusának alapvető elemei.

         A Pacific Science Journal tudományos folyóirat 1950-ben írt egy cikket a Noni gyümölcs antibakteriális hatásáról, melynek segítségével biztosítható az emésztőrendszeri és szívbetegségek elleni védelem.

Olyan állapotok, amelyekben a Tahitian Noni Juice jótékony és terápiás hatása bizonyított:

 • Allergiák
 • Ízületi gyulladás (enyhíti az artériás rendszer problémáit és az ízületi fertőzéseket)
 • Astm
 • Bőr (akár pikkelysömör) és hajbetegségek
 • Felgyorsítja a sebek, húzódások és traumák gyógyulását
 • A légzőrendszer betegségei
 • Javítja a fekélyes állapotokat
 • Szívbetegség
 • Vesebetegségek
 • Agyrázkódás
 • Növeli az energiaszintet
 • Különféle fájdalmak (csillapítja az akut és krónikus fájdalmat, migrént)
 • Oldja a menstruációs görcsöket
 • Emésztés (segít az emésztési problémákon és szabályozza az anyagcserét)
 • Fibromyalgia CFIDS HIV/AIDS
 • Magas vérnyomás
 • Erősíti az izmokat
 • Lassítja az öregedési és öregedési folyamatokat
 • Megakadályozza a depressziós állapotokat
 • Elhízottság
 • Segít megszabadulni a kábítószer- és dohányzásfüggőségtől
 • Meggyógyítja az égési sérülések okozta sebeket
 • Gyógyítja a trópusi fertőzéseket
 • Megakadályozza a rákos sejtek szaporodását
 • A Noni sok felhasználónál nagyon gyorsan, akár néhány napon belül is pozitívan hat, de az optimális hatás eléréséhez a kezelésnek legalább hat hónapig kell tartania. Ezt a Noni-fogyasztók 70%-ának tapasztalatai is megerősítik.

Megjegyzés : A Noni ital bármilyen gyógyszerkombinációval fogyasztható, sok esetben a gyógyszerek jobb hatást fejtenek ki és egy idő után kevesebb gyógyszerrel is ugyanazt az eredményt lehet elérni. A Noni sokszor még a hagyományos gyógyszerek mellékhatásait is csökkenti.

Hogyan igyunk NONI DE TAHITI gyümölcslevet?

          Az autentikus NONI gyümölcslé különleges ízű és illatú. Ez alól a 100%-os tisztaságú levünk sem kivétel, de erős természetes íze minimálisra csökkenthető, ha a levet fogyasztás előtt lehűtjük.

 

AJÁNLOTT NAPI HASZNÁLAT:

30 ml (két-három evőkanál) egyszerű, tiszta Noni-lé éhgyomorra, lehetőleg reggel vagy fél órával étkezés előtt.

A Noni de Tahiti gyümölcslé sima fogyasztását javasoljuk.

Azok számára, akik nem szeretnék sima gyümölcslevet inni, 100%-os tisztaságú gyümölcslével (hozzáadott cukor nélkül) hígíthatják.

Felbontás után tárolja az üveget a hűtőszekrényben.

 

100% tiszta NONI gyümölcslé vs. NONI lyukasztó (keverék)

Különféle NONI gyümölcslevek vannak a piacon. Sajnos nem minden NONI gyümölcslé azonos minőségű és származású. Ezért fontos, hogy kérdéseket tegyen fel, és figyelmesen olvassa el a címkéket. A legtöbb NONI termék koncentrátumból vagy pasztából készül, ami azt jelenti, hogy feloldják. A gyártási folyamat technikaibb, de olcsóbb, mert a fő összetevők víz, gyümölcslevek vagy olcsó ízek. Ugyanez történik sok gyümölcslével is: sok koncentrátumból van visszaállítva, csak néhány 100%-os tisztaságú gyümölcslé, és meg is lehet kóstolni!

NONI DE TAHITI levünk 100% direkt préselt gyümölcslé: 100% tiszta, frissen préselt gyümölcslé, adalékanyagok nélkül.

A 100%-os tisztaságú NONI gyümölcslé sötétbarna színű, különleges ízű, nem édes.

Ha nem szeretne sima NONI gyümölcslevet inni, akkor keverheti 100%-os tisztaságú gyümölcslével.

 

Származási bizonyítvány

A NONI DE TAHITI 100%-os tisztaságú gyümölcslé, amelyet a tahiti Morinda citrifolia fa terméséből, érett és autentikus gyümölcsökből vonnak ki.

Az érett gyümölcsöt a helyiek kézzel szedik, és a gyárba szállítják, ahol a gyümölcsből kiváló minőségű, 100%-os tisztaságú lé préselik.

A lé Tahitin történő előállításával érett gyümölcsöt használhatunk fel, és emellett a helyi közösséget is támogathatjuk.

A tahiti NONI gyümölcslé sokkal drágább, mint a többi országból származó NONI gyümölcslé a magas bérek és a nagyon magas adók miatt Tahitiben, de mi inkább a Tahiti tapasztalatát és minőségét részesítjük előnyben.

 

Organikus tanúsítás

A NONI DE TAHITI egy tanúsított bio nonilé, amelyet a Certisys BE-BIO-01 ellenőrzött , így a gyümölcs betakarításától a gyümölcslé palackozásáig garantált a tanúsított bio-eljárás.

Termékkód: 3051

Tagi ára:  48,51 €

Mennyiség: 1000ml

Ingyenes regisztrálás után itt tud rendelni:

http://bluediamond.ro/invitatie/1117476.01/D
Üzenet küldése

 • *
 • *
 • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségMagazinja cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »