Mag-C+B6


      Magnézium: nincs élet nélküle! 

 

Ha a táplálékkal nem kerül elegendő magnézium a szervezetbe (pl. diéta, fogyókúra), vagy felszívódási zavarok, alkoholizmus esetén.

Ha fokozott mennyiségben ürül ki a magnézium a szervezetből (pl. hányás, hasmenés, egyes vesebetegségek, vizelethajtók szedése esetén).

Ha fokozott magnézium mennyiségre van szüksége a szervezetnek (pl. terhességben, le­gyengült állapotban, idős korban, sportolás kapcsán).

       

Szervezetünk valamennyi energiatermelő folyamatához magnéziumra van szükség. Közel 400 enzim aktiválása nem létezik magnézium nélkül. Ezek hiányában nem tudunk megszólalni, anyagcsere zavaraink jelentkeznek, akár már gyerekkorban is beindulhat a csontritkulás. Magnézium hiányában sem az izmok, sem az idegeink nem működnek normálisan – bárki utánanéz, ehhez hasonló, s még „erősebb” állításokat olvashat.

Ezért (is) kell!

 

Jelen korunkban a cukorfogyasztás óriási mértéket ért el, de nagyon kevesen tudják, hogy aki cukrot és zsírt fogyaszt, ezeknek a lebontásához magnéziumra van szükség. (Legyünk őszinték: sejtettük, hogy ebben is segíthet?)

 

Fontos plusz!

A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, a C-vitamin hozzájárul ahhoz, hogy a magnézium-oxid nedves közegben felszívódásra képes magnézium-citráttá alakuljon át – ezeket is tartalmazza a készítmény. Ezért nem „csak” önállóan vehetjük kézbe, meg azért, mert ezek az elemek önállóan is hatékonyak, de együtt még inkább.

Mire jó?

A magnézium részt vesz a normál csontozat és fogazat, a normál izomműködés fenntartásában. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A C-vitaminnal és B6-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a C-vitamin és magnézium a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez – a C-vitamin pedig még szerepet játszik az immunrendszer normál működésében is.

 

Havi adag egy dobozban, kedvező áron!

A termék a napi adagolás betartásával biztosítja a szükséges napi magnézium bevitelét.

A 90 szemes kiszerelés egy havi adag. Az árával is elégedett lehet mindenki: a tagok számára nagyker áron rendelhető.

 

Keressél bátran amennyiben szükséged van rá! Nagyker áron rendelheted meg, ha kéred tőlem a kedvezményes kódot!  levaidieta@gmail.com

 

 


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »