Lábdagadás


"Ebben a nagy melegben sokan küzdünk lábdagadással!!
Sajnos engem is utolért ez a borzasztó kellemetlen dolog, ezért muszáj volt tennem valamit. Elkezdtem szedni a következő 3 terméket:
Circuline
Krill olaj
Magnézium+C+B6
Már a 3. naptól kezdve éreztem a hatását.
Sokkal kevésbé dagadt a lábszáram, és estére nem éreztem, hogy pattanásig feszül a lábam. Kb. 1 hónapja szedem és azóta nincs "nehéz láb" érzés, nem marad lyuk amikor benyomom - aki ismeri ezt az érzést, annak nem kell magyaráznom mennyire kellemetlen.
????Circuline: A Biocom aktív tagságának, természetgyógyászainak körében fogalommá vált a kifejezés, hiszen tapasztalataik szerint egy kimagaslóan jó összetételű és hatékony készítményről van szó az érhálózat védelmére, s a meszesedés ellen. (Legfrissebb tapasztalat a Kincskereső rovatban: eltünedező lila erek a térdhajlatban. S ugyanott olvasható a többi is, röviden…) A korábban csepp, hónapok óta pedig kapszula formájában kapható termék összetevői kapcsán böngészésre indultunk. Kíváncsiak voltunk: mi minden alkotja ezt a megújult, és alkotóelemeit tekintve még komplexebb étrend-kiegészítőt? Az alábbiakban a világháló és természetgyógyászok segítségével összeszedett információkat találjuk a Circuline beltartalmáról. Mint majd olvasható, egyáltalán nem véletlenek a ragyogó visszajelzések. Szinte önmagukban is „ütősek” az egyes anyagok, hát még így, együttesen, szinergiában…
Összetevők: galagonya (Crataegus oxyacantha) virágos ágvég, gyömbér (Zingiber officinale) gyökér-kivonat, zselatin, L-arginin aminosav, szúrós csodabogyó (Ruscus aculeatus) gyökér-kivonat, cayenne bors (Capsicum annuum) terméspor, vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) mag-kivonat, niacin (B-3 Vitamin), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), narancs gyümölcs-kivonat, rizsliszt.
Általánosságban mindezek mondhatók el a végső, lehetséges hatás kapcsán, hivatalosan feltételes módban:
– visszaállíthatja, illetve megőrizheti az érfal rugalmasságát,
– védheti az érfalat a meszesedéstől,
– szabályozhatja a vérnyomást, ezzel is kímélve a keringési rendszert,
– optimalizálhatja a koleszterinszintet,
– az inzulin rezisztencia csökkentésével, a gyulladási faktort is csökkenti.
????Krill olaj: A krill növényi planktonokkal, algákkal táplálkozó apró vörös rákocska. A 85 féle krillrákból az antarktiszi krill a legtisztább vízből, vegyszermentes környezetből származó, és a legelőnyösebb összetevőkkel rendelkezik.
A KRILL OLAJ LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI:
– tengeri foszfolip,
– a foszfolipideken belül omega-3 zsírsavak (főleg EPA és DHA),
– asztaxantin, amely rendkívüli hatású antioxidáns,
– A-, E-, D- vitamin, kantaxantin és egyéb omega-3 zsírsavak.
Ezek külön-külön és együttesen is rendkívüli hatásokkal rendelkeznek, és nélkülözhetetlenek az egészség megőrzésében, valamint a betegségek leküzdésében.
A KRILL OLAJ IGAZOLT HATÁSAI – a Neptun és Aker cég klinikai vizsgálatai alapján (3 és 6 hónap)
500 mg (napi 1 kapszula):
Koleszterin:13,4-18% csökkenés (halolajjal: 5,9% csökkenés), LDL: 32-39% csökkenés (halolajnál semmi), HDL: 44-55% növekedés halolaj: 4,2% növekedés.
180. nap:
Koleszterin: 19% csökkenés, LDL: 44% csökkenés, HDL: 33% emelkedés, triglicerid: 25% csökkenés.
1000 mg (napi 2 kapszula):
Triglicerid: 27-28 % csökkenés (halolajnál: 3,2% csökkenés).
7-14 nap alatt a CRP jelentős csökkenése: 19,3% és 29,7% (CRP: egy gyulladást mutató labor lelet), fájdalom csökkenés: 28,9%, vércukor: 43% csökkenés, agysejtek száma: 37%-s növekedés.
Az Aker cég jelenleg is végez további vizsgálatokat.
????Magnézium+C+B6
Magnézium nélkül nem működik az élet. Szervezetünk valamennyi energiatermelő folyamatához magnéziumra van szükség. Közel 400 enzim aktiválása nem létezik magnézium nélkül. Ezek hiányában nem tudunk megszólalni, anyagcsere zavaraink jelentkeznek, akár már gyerekkorban is beindulhat a csontritkulás. Magnézium hiányában sem az izmok, sem az idegeink nem működnek normálisan.
Ezért (is) kell
Jelen korunkban a cukorfogyasztás óriási mértéket ért el, de nagyon kevesen tudják, hogy aki cukrot és zsírt fogyaszt, ezeknek a lebontásához magnéziumra van szükség.
Fontos plusz
A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, a C-vitamin hozzájárul ahhoz, hogy a magnézium-oxid nedves közegben felszívódásra képes magnézium-citráttá alakuljon át – ezeket is tartalmazza a készítmény.
Havi adag egy dobozban
A termék a napi adagolás betartásával biztosítja a szükséges napi magnézium bevitelét. A 90 szemes kiszerelés egyhavi adag. S mint a dobozon is olvasható: hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Kipróbálod?

 

Szeretnél nagyker áron hozzájutni? Nincs még kedvezményes kódod?

Írjál, küldöm a 20% kedvezményt adó kódot és ha kell segítek a rendelésben is!

Email címem: levaidieta@gmail.com


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »