Kedves Látogató! Köszöntelek!

Kedves Látogató! Köszöntelek!


 

 Lévai Andrásné /Gyöngyi/ nyugdíjas pedagógus vagyok, 2 lány édesanyja, akik 5 csodaszép unokával ajándékoztak meg. 2 éve fogyásra kerestem megoldást az interneten, ekkor akadtam rá a Biocom cégre. Termékeinek köszönhetően lefogytam, elmúlt a refluxom, rendeződött a magas vérnyomásom, alulműködő pajzsmirigyemre már nem kell gyógyszert szednem.

Ma már küldetésemnek érzem, hogy megmutassam, 60-on innen és túl is meg lehet újulni, ha teszünk magunkért. Nagyon fontos a megelőzés, mert a korombeliek többsége súlyos szövődményekkel küszködik.

Követendő példa és segítség szeretnék lenni azoknak, akik nyitottak a változásra egészségük megóvása, rendbetétele érdekében. Nem szeretnének marékszámra gyógyszert szedni, inkább az alternatív megoldásokat keresik. Ennek szellemében olvashatod cikkeimet. Ha tetszik, lájkoljad, köszönöm.

 

ApróHirdető menüben ingyenes és kiemelt hirdetések feladására van lehetőséged. Feladott hirdetésed 100 hirdetőportálon jelenik meg egyszerre.

 

Az Üzenet küldése gombra kattintva tudsz írni nekem, ha kérdésed van, vagy ha a termékeinket kedvezményes /nagyker/áron szeretnéd beszerezni webshopjainkból.

 Email címem: levaidieta@gmail.com 

 Ha üzenetet küldesz, erről az email címről fogsz választ kapni a kérdésedre.

 Telefon: 06303670430

Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánok!

                                              

 


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »