Graviola tea


A graviola a Föld csodanövényei közé tartozik a Graviola (Annona Muricata, Guanabana), egy örökzöld fa, amely trópusi és szubtrópusi területeken nő. A graviola csak nemrégiben vált népszerűvé nyugaton, de hosszú múltra tekint vissza az ősi gyógynövényes gyógymódokban és hagyományos kezelésekben azokon a területeken, ahol a fa nő. Ma már világszerte ismert az egész emberi testet forradalmian gyógyító és regeneráló tulajdonságairól - lásd a cikkeket az interneten.

 

   Az Amazonas esőerdeiből származó graviola nagyon fontos szerepet játszik a szervezet immunitásának növelésében, vitaminok, rostok, antioxidánsok, peptidek és illóolajok gazdag természetes forrása. A graviola több mint 100 különböző acetogén fitokemikáliát tartalmaz, amelyek a fa minden részében megtalálhatóak, így ez az egyik legtöbbet kutatott növény.

  • A jó hangulathoz ajánlott!
  • Támogatja az életminőséget!

Hogyan kell elkészíteni a teát:

Tegyen 5-7 g aprított Graviola levelet egy üveg vagy kerámia bögrébe. Forraljunk fel 250-350 ml vizet. Öntse a forró vizet a bögrébe az összezúzott levelekre. Fedjük le, és 30-45 percig hagyjuk állni. Hidegen és melegen is fogyasztható. Ajánlott édesítőszerek: stevia, agavé szirup, nyírfa szirup vagy méz. Ízesítésképpen egy kis citromlevet is adhat hozzá.

Ajánlott használat:

Naponta 1-3 csészényit fogyasszon, lehetőleg étkezés után. Rövid ideig (1-3 hónapig) használható.

 

Figyelmeztetések:

Tartsa távol a hőtől, fénytől és nedvességtől. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot (3 csésze). Termékünk 100%-ban természetes, az ISO 9001 és az ISO 22000 minőségi szabványoknak megfelelően gyártott.

Termékkód: 3113

Tagi ára: 21,29 €

Mennyiség: 50 g

Ingyenes regisztrálás után itt tud rendelni:

http://bluediamond.ro/invitatie/1117476.01/DÜzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségMagazinja cikk ajánló

További magazin cikkek »