Fogyásban a Reg-Enor a kulcs

Fogyásban a Reg-Enor a kulcs


A REGENORKÚRA LÉNYEGÉRŐL...????

"Sokan úgy gondolják, hogy aki diétázik, sportol, mindenképpen lefogy minek a Regenor. Igen sok embernél valóban így van és ez jó, de az nem igaz, hogy mindenki aki diétázik, nem eszik szénhidrátot feltétlenűl lefogy, egészségesebb lesz, pont erre jött rá Szabó Szigfrid természetgyógyász 30 év természetgyógyászati praxis alatt, hogy van aki hiába diétázik és hiába sportol mégsem fogy le és mégsem gyógyul , mert lelassult az epe működése és az emésztése, és akkor fejlesztette ki a Reg-Enor nevű máj és epe tisztító termékét, amelyért Genius díjat is kapott.
????
A Reg-Enor és a hozzátartozó étrend együttesen a Regenor kúra alapja. Az étrend betartása nagyon jó, de önmagában csak az étrend nem indítja be a már lelassult májműködést és epetermelést. A Regenorban vannak azok az enzimek amelyek megsegítik a máj működését és az epe termelését a szervezetben. Az étrend pedig a bevitt zsír segítségével kinyitja az epehólyagot és a Regenor segítségével megtermelt epe kiürülését támogatja.
????
A Regenor kúra alapja tehát a Regenor amely segíti a máj és az epe működését és a zsíralapú étrend amely kinyitja az epehólyagot, hogy ki tudjon ürülni a megtermelt epefolyadék.
????
A Regenor a máj és az epe működését segíti, természetes enzimek vannak benne, míg az étrenddel bevitt megfelelő mennyiségű zsiradék segíti kinyitni az epehólyagot, a Vater Papillát és a megtermelt epe gyomorba ürülését segíti. A gyomorba és a vékonybélbe ürült epe pedig segíti az emésztést, az anyagcserét, leöli a candidát és más káros baktériumokat, gombákat és támogatja az egész szervezet normál működését.
Miért kell a kúrához a Regenort inni?
Mit csinál a Regenor?
Mert segíti a máj munkáját, az epe termelését és segítségével 5x ös mennyiségű epesavad fog termelődni.
Miért kell az epesav a szervezetbe?
Az epe emulgeáló hatású – egyfajta szappan a zsírokhoz. Kis részecskékre bontja azokat, hogy felszívódhassanak a belekben. A májunk naponta szintetizálja és kiválasztja ezt a sűrű zöldes-sárgás folyadékot, majd az epehólyagba küldi raktározásra.
????
Ez a csodamolekula nemcsak arra képes, hogy felszívja és feldolgozza a zsírokat, hanem a mérgező salakanyagokat, (felesleges vegyi anyagokat, hormonokat, gyógyszereket, nehézfémeket és más mérgeket) is szivacsként felszívja és eltávolítsa.
A máj folyamatosan használ fel koleszterint az epetermeléshez, ami viszont a koleszterinszinteket szabályozza – ez egy újabb jótékony hatás.
????
Ha az epehólyagot eltávolítják, nagyobb kockázata van az elhízásnak és egyéb táplálkozási zavaroknak és a mérgek felhalmozódásának. A méreganyagok megsemmisítésének képessége nagyban függ a szervezet által kiválasztott epe mennyiségétől.
Az epehólyag nélkül jelentősen megnő a testsúlynövekedés kockázata, mivel a túl nagy méretű zsírcseppek nem képesek kis méretűre bomlani, így a véráramba kerülnek, a szervezet pedig csak zsírként tudja raktározni őket – a zsírban oldódó toxinokkal együtt.
????
Az epeút elzáródása számos látszólag össze nem függő tünettel, (pl. hormonzavar, pajzsmirigy alulműködés, hőhullámok, székrekedés, depresszió, migrének, álmatlanság, száraz bőr, krónikus fáradtság, élesztőgombák túlszaporodása, paraziták, stb.) van kapcsolatban.
Finn kutatók megállapították, hogy a pajzsmirigy alulműködés hétszerte gyakrabban fordul elő olyan betegeknél, akiknek az epekiválasztása csökkent. Az epekibocsájtás előidézi annak az enzimnek a kibocsájtását, amelyik a T4-et T3-má (a pajzsmirigy hormon felhasználható formája) alakítja át. Akik javítanak az epeműködésükön, azok az anyagcseréjüket 53%-al feljavíthatják.
Minél rosszabb minőségű az epe, annál több méreg kerül a szervezetbe és a szervezet táplálkozási szempontból annál veszélyeztetettebb. Végső soron megnő a zsírraktár, s ezzel párhuzamosan a méreganyagok felhalmozódnak a testzsírban."
????
Zárszóként:

A Regenorkúra egy "csoda",amit jó szívvel ajánlok minden fogyni és gyógyulni vágyónak.

Kedvezményes vásárlói kódot kérd tőlem emailben: levaidieta@gmail.com

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »