Aloe Ferox Juice Bio, 100%-os tisztaságú

Aloe Ferox Juice Bio, 100%-os tisztaságú


Az aloe növény levét évszázadok óta használják egyedülálló nyugtató, gyógyító és regeneráló tulajdonságai miatt. Az Aloe juice jótékony tulajdonságainak többségét a 21. század elején fedezték fel Európában. Afrikában több mint 300 aloefaj található. Az emberi szervezet számára leghasznosabb termék az Aloe Ferox. Ellentétben az Aloe Verával, amelyet általában farmokon termesztenek, az Aloe Ferox vadon nő természetes élőhelyén, trágyázási faktorok, peszticidek vagy gombaölő szerek nélkül. Ez az élőhely karbantartott és ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Juice Organic de Aloe Ferox

Az Aloe Ferox leveleit 18-24 havonta egyszer kézzel szüretelik, majd egy sekély vízelvezető terület köré körbenyomják, hogy a keserű (aloint tartalmazó, hashajtó hatású) lé lefolyhasson, majd a hagyományos gyártási folyamat 100%-os tisztaságú gyümölcslé előállításához, tartósítószerek nélkül, kizárólag természetes citromsavval a ph szabályozására adalékanyagként, egyéb adalékok nélkül.

A 100%-os tisztaságú gyümölcslé értékes aminosavakat, fehérjéket, enzimeket, vitaminokat, például természetes E-vitamint és sokféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Az aloe feroxot magas kalcium- és aminosavtartalma miatt is nagyra értékelik. Ebben a tekintetben messze felülmúlja az Aloe vera és más, zseléhez és levéhez használt aloe fajok tulajdonságait. Az Aloe Ferox lében található gél poliszacharidok (hosszú szénláncú cukrok) nyugtató és gyógyító hatást fejtenek ki az emésztőrendszert bélelő hártyákra, és enyhülést hoznak gyomorégés és gyomorfájdalom, emésztési zavarok és bélrendszeri betegségek esetén. Az Aloe ferox fogyasztásának szokása az immunrendszert is serkenti.

A gyártási folyamat garantálja a 100%-ban tiszta és friss, kiváló minőségű Aloe Ferox gyümölcslevet, ellentétben a piacon lévő sok Aloe Vera levével, amelyek koncentrált aloe por, hozzáadott vízzel. Csak minősített bio Aloe Ferox növényi leveleket használunk, így a lé palackozásáig biogaranciát vállalunk, a Certisys BE-BIO-01 által ellenőrzött.

Használati javaslatok:

Naponta 50-150 ml-t ajánlott fogyasztani tisztán vagy gyümölcslével keverve körülbelül 30 perccel reggeli előtt.

Tárolási feltételek :

Tárolja sötét és hűvös helyen. Felbontás után hűtsük le és 1 hónapon belül fogyasszuk el.

 

AZ ALOE FEROX ÉS AZ ALOE VERA KÜLÖNBSÉGEI

ALOE VERA

ALOE FEROX

 • Ültetvényeken termesztik.
 • Természetes élőhelyén vadon nő.
 • A leveleket reszeljük, és csak a benne lévő gélt használják fel. Az aloint technikai-kémiai eljárásokkal vonják ki.
 • Az aloe verát gyakran permetezéssel vagy technikai fagyasztva szárítással is szárítják, aminek eredményeként a por vízzel hígítva aloe lé keletkezik.
 • Rendkívül egyszerű előállítási eljárás: a kis leveleket kézzel levágjuk és egy tölcsérre helyezzük, hogy az aloint tartalmazó keserűlé ki tudjon folyni, majd a keserűlé teljes lefolyása után a leveleket levágjuk, megmossuk és préseljük.
 • Tehát egész levéllé.
 
 • Aloe ferox levünk számos vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és egyéb aktív vegyületet tartalmaz, természetes élőhelyén vadon nő. Ezenkívül az Aloe Ferox több kalciumot és aminosavat tartalmaz, mint bármely más Aloe Vera faj.

Aloe ferox lé :

 • 100% tisztaságú, legmagasabb minőségű biolé, vadon termesztett aloéból, saját élőhelyén.
 • 100% tiszta lé az egész levélből (víz, édesítőszerek, színezékek vagy aromák nélkül)
 • lé közvetlenül, nem porból vagy koncentrátumból.
 • Afrikából származó hagyományos termék, amelyet közvetlenül a gyártótól importálnak.
 • instant pasztőrözött, tartósítószert nem tartalmaz - bio minősítéssel: a levelek betakarításától a lé palackozásáig garantált az európai szinten bio minősítésű eljárás.      

Ellenőrző szerv :

Eco Certisys BE-BIO-01 .

Termékkód: 3061

Tagi ára: 41,58 €

Mennyiség: 1000ml

Ingyenes regisztrálás után itt tud rendelni:

http://bluediamond.ro/invitatie/1117476.01/DÜzenet küldése

 • *
 • *
 • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségMagazinja cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »