10 napos tisztító kúra

10 napos tisztító kúra


Nagytakarítás otthon. Miért csak a lakásban és a kertben?
Szervezetünk is megérdemli a nagytakarítást! Csak 10 nap, diéta nélkül 

???????????? Mi is ez a 10 napos tisztítókúra, vagy bélsártisztítás??
???? A BÉLTISZTÍTÁS NEM EGYENLŐ A HASHAJTÁSSAL!
???? Ha székrekedésed van és hashajtót használsz, az annyit tesz, hogy kivonja a szervezetből a vizet, hogy széklet legyen! - ez egy nagyon káros folyamat, mert a belek renyhék maradnak és ellustulnak!!!
???? Ilyet soha ne csináljatok!!!
???? A béltisztításnak nem az a célja, hogy székleted legyen, hanem, hogy a bélfalra feltapadt, a redőkben megbújó bélsarat kivezesse a bélrendszerből!
???? Hogyan teszi ezt?
???? A kapszulák olyan természetes hashajtókból állnak, melyek ezt elősegítik, de nem úgy, hogy a szervezetből vonják ki a vizet, hanem úgy, hogy te iszol hozzá nagyon sok vizet! Van olyan kapszula aminek a tartalma, így megduzzad a bélben és magához "ragasztva" a bélsarat, azzal együtt kiürül a belekből. A kapszulák között van olyan, ami természetes rostokat tartalmaz, ami a bélmozgást segíti elő, ezért tud távozni, aminek távoznia kell. És vannak kapszulák amelyek olyan gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek mindeközben megnyugtatják a beleket és optimális szinten tartja a belek egészséges bélbaktériumainak szintjét.
???? Vagyis ehhez a programhoz tartozó kapszulák úgy vannak összeállítva, hogy közben minden optimális maradjon. Én nem tudok még hasonló programól sem ami a piacon van, pedig sokfélét kipróbáltam, sajnos azoknál hashajtáson kívül mást nem tapasztaltam.
???? A programhoz külön rendelhető májregeneráló, candida és parazita hajtó és a hasznos baktériumflóra visszatelepítésére szolgáló Flóra Plusz készítmény, amely 7 hasznos baktériumtörzset tartalmaz!!! (ez a leghatékonyabb probiotikum, hasonló nincs a piacon!) vagy Gummy Probiotikum.
???? BÉLTISZTÍTÁS! HOGYAN SZEDJEM!
A használata nagyon egyszerű, be kell venni a kapszulákat bő vízzel és a nap folyamán is bőségesen kell tiszta vizet fogyasztani.A kapszulák a víz hatására fejtik ki hatásukat, mely intenzív bélperisztaltikában és gyakori székletürítésben mutatkozik meg. A béltisztítás NEM EGYENLŐ a hashajtással!
???? INTESTINAL CLEANSING PROGRAM
NAGY CSOMAG
20 DB ZACSI VAN BENNE - a napi adagok külön vannak csomagolva!
5 DB-os REGGEL KELL ÉHGYOMORRA BEVENNI (ez a fehér zacsi), BŐ FOLYADÉKKAL - 5-6 dl
4 DB-os (ez az átlátszó) ESTE KELL BEVENNI BŐ FOLYADÉKKAL!
Mindössze 10 napot kell rászánnod és megkönnyebbülsz!

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÓI KÓDOT KÉRD EMAILBEN, HA NAGYKER ÁRON SZERETNÉL HOZZÁJUTNI!

És egy pár tapasztalat a kúrázóimtól:

Cs. Anita: Én már túl vagyok a tisztító kúrán.10 nap alatt 2,4kg fogytam és nagyon fittnek és energikusnak érzem magam. Megszűnt a lábdagadásom és az ízületi feszességem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

R. Ági: Már én is túl vagyok a 10 napon és 3kg mínusz csak ajánlani tudom mindenkinek

E. Éva: A 10 napos tisztító kúrát megcsináltam, és ez alatt -2 kg fölösleg távozott. Nagyon biztató volt számomra. Azóta eltelt ötven nap összesen 6 és fél kg mínusznál tartok.

B. Évi: Én már bőven túl vagyok a 10 napos kúrán! De mielőtt elkezdtem volna már 1 héttel előtte úgy étkeztem ahogy elő van írva a kúra alatt! 3kg ot sikerült is leadnom! Laposabb lett a hasam! 10 nap után elkezdtem a regenor kúrámat, ami most is tart 15 kg-ot sikerült eddig leadnom! Fittebb vagyok vérnyomásom kezd rendeződni, jobb a közérzetem! Még vissza van másfél hónap!

S. Éva: 1,7 kg mínusz, laposabb has, jobb közérzet, sok energia

A termék nagyker áron való beszerzéséhez emailben levaidieta@gmail.com küldöm a kedvezményes kódot 

 


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »