100% tiszta organikus Goji Juice

100% tiszta organikus Goji Juice


 Erről a növényről több mint 2000 éve beszélnek, a Tang-dinasztia óta. A hagyományos kínai orvoslás ajánlja krónikus máj-, vese-, cukorbetegség, magas vérnyomás, Yin-Yang egyensúly stb. goji bogyó Kínában, Tibetben és Indiában fedezték fel és használták egészségmegőrzésre és az öregedési folyamat lassítására. A goji bogyók antioxidáns hatása miatt az idők során számos legenda keringett róluk: a tibeti szerzetesekről, akik egy kútból itták a vizet, ahol a goji nőtt, és ezeket a bogyókat a kútba ejtették, és 80 év feletti korukban egészségesek voltak. Kína és Tibet völgyei, ahol a goji nő, és az ott élő emberek, akik több mint 100 éve élnek, Li Ching-Yuen legendája, aki állítólag 256 évet élt, és minden reggel elfogyasztott egy tányér goji levest.

Ez nem csak a goji-t fogyasztó emberek hosszú élettartamáról szól, hanem az időskori kiváló egészségükről is.

Ez a gyümölcslé/püré érett, 100%-ban bio préselt goji bogyóból készül. A lé természetes citromsavval nemesítve, amely lúgosítja.

Mit tartalmaz a Goji?

- 18 aminosav, amely fehérjeblokkot alkot, és 8, az élethez szükséges anyagot tartalmaz, mint például az izoleucin és a triptofán.

- 21 mikroelem, mint például: vas, magnézium, kálium, réz, kalcium, foszfor, cink és germánium - rákellenes szer, amely nagyon ritkán fordul elő az élelmiszerekben. Növeli a szervezet g-interferon termelő képességét. Az interferon fontos elem, amelyre a szervezetnek szüksége van  a rák elleni küzdelemben. A Goji fő összetevője a Lycium Barbarum poliszacharid - LBP. Egyes tanulmányok szerint az LBP segít a rákos betegeknek a fehérvérsejtek helyreállításában, növeli a fagociták számát és a rákos sejtekhez kapcsolódó fagocita aktivitást, nagymértékben növelve a T-sejtek számát.- több C-vitamin, mint a citrusfélék; C-vitamin tartalmában a világon a második - A-vitamin, antioxidáns hatású, fontos szerepe van a látás javításában; karotinoid antioxidánsok teljes skáláját tartalmazza, beleértve a béta-karotint és a zeaxantint. Az ismert élelmiszerek közül a legmagasabb karotinoidforrással rendelkezik. A béta-karotin a retina legismertebb tápanyaga. - a gyümölcsökben nagyon ritkán előforduló E-vitamin, erős antioxidáns, megakadályozza az érelmeszesedés megjelenését és kialakulását; - B1 (tiamin), B2 (riboflavin) és B6 vitaminok - szükségesek az élelmiszerek energiává alakításának biokémiai folyamataihoz; segíti az anyagcserét.

- nagyon gazdag szelénforrás (az egyetlen szelént tartalmazó gyümölcs), növeli a kemoterápia hatékonyságát és csökkenti a gyógyszerek toxicitását.

- 8 poliszacharid és 6 monoszacharid - 5 telítetlen zsírsav, beleértve a linolsavat, alfa-linolénsavat, béta-szitoszterolsavat és más fitoszterolokat.

Az antioxidánsokról:

Nemrég létrehozták néhány zöldség antioxidáns erejének mérőszámát is, az úgynevezett ORAC-t (oxigéngyök-abszorpciós kapacitás = oxigén szabadgyök-abszorpciós kapacitás), attól függően, hogy mennyi antioxidáns van a különböző növényekben. Az antioxidánsok erősítik az immunrendszert, permeabilizálják a sejtfalakat és megtámadják a szabad gyököket, mielőtt azok károsítanák a sejtmag DNS-ét.

     A teljes egészségi állapot megőrzése érdekében, de a rákos megbetegedések elkerülése érdekében az embernek napi zöldségmennyiséget kell bevinnie a szervezetébe, ami biztosítja a napi 5000 ORAC egység feletti optimumot, de jelentős pro hiányában. -oxidáns faktorok!!!

     Speciális helyzetekben (degeneratív betegségek, akut betegségek, rák, limfómák, leukémiák, AIDS) >30.000-50.000 ORAC egység/nap (vagy akár sokkal több) biztosítása javasolt!!!

25 300 ORAC pont 100 gramm goji bogyó

Erről a növényről több mint 2000 éve beszélnek, a Tang-dinasztia óta. A hagyományos kínai orvoslás ajánlja krónikus máj-, vese-, cukorbetegség, magas vérnyomás, Yin-Yang egyensúly stb.

  • Erős antioxidáns , erősíti a szívet és az immunrendszert,  csökkenti az öregedési folyamatok hatásait .
  • Serkenti a vérsejtek termelődését és szaporodását, valamint a regenerációt és a sebek gyorsabb gyógyulását.
  • Természetes energiaforrás az emberi szervezet számára, és hosszú távon segít  meghosszabbítani az élettartamot .
  • Energetizáló hatása van, könnyen kimutatható.

 

Használati javaslatok:

Naponta 30-50 ml gyümölcslevet ajánlott meginni reggeli előtt tisztán vagy gyümölcslével keverve.

Tárolási feltételek :

Használat előtt rázza fel. Hűvös, sötét helyen tárolandó, felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 15 napon belül fogyassza el.

Termékkód: 3067

Tagi ára: 35,03 €

Mennyiség: 500 ml

Ingyenes regisztrálás után itt tud rendelni:

http://bluediamond.ro/invitatie/1117476.01/DÜzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségMagazinja cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

 

 

 

Weblapok webáruháza ajánló

További webáruházi ajánlatok »